søndag 4. mars 2012

Sushi

Slik lager jeg sushi:

Du trenger fisk, grønnsaker, ris, riseddik, sukker, bambusmatte, tang, sylta ingefær, soyasaus og wasabi. Alt dette får man tak i matbutikk med bredt utvalg.

Det er risen som tar tid, så legg av god tid til denne. Følg oppskriften som står på pakningen.







Jeg har lagt plast rundt bambusmappa, slik at jeg får ris utenpå makrirullene og ikke tanga lengst ut. Legg på risen, ha vann på fingrene, så blir det ikke så klissete...







Fyll på med de godsakene du ønsker. Laks er nok billigst, så har brukt dette. Kjøp laks som er klar til bruk. f.eks Salma laks.


Rull sammen rullen... Husk å legge på litt trykk, så de ikke blir så løse at alt faller sammen.



Skjær opp i serveringsbiter. Og server med soyasaus, wasabi og ingeær. Nam!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar