søndag 4. mars 2012

Italiensk pizza med pære og blåmuggost

Dette er en litt spesiell pizza, inspirert av Masterchef.

Fyll:
1 rød løk (stor)
1 ts sukker
2 ts balsamicoeddik
1 pære
50 gram blåmuggost
ca. 6 valnøtter
4 skiver spekeskinke

Begynn med å steke finskivet rødløk på middels-svak varme i ca.15 minutter (til løken er mør). Tilsett sukker og eddik, la dette steke ut litt.
Dette legges på pizzabunnen. Legg deretter på revet opp spekeskinke. Legg på den skrelte og skivede pæren. Deretter blåmuggosten og valnøtter.


Stekes i varmluftsovn på 200 grader i 10-12 minutter.
Dersom du er litt skeptisk til blåmuggost som meg, så kan du legge på små smuler med ost. (Da blir det ikke så sterkt!)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar