søndag 4. mars 2012

Canneloni med kyllingkjøttdeig og spinat

Du trenger:
5 lasagneplater
400 gr kylling el kalkunkjøttdeig
1 pkn snøfrisk
1 finstrimlet rødløk
2 fedd hvitløk, finhakket
ca. 150 gr spinat
salt og pepper
revet ost

Kok lasagneplatene i ca. 5 minutter og legg de på en plate med litt olje på.

Stek kjøttedeig (kylling el kalkun) og tilsett strimlet løk og hvitløk. Når deigen er stekt, tilsett spinat. Dette ser veldig mye ut, men reduseres når de blir varme. Når spinaten har fallt sammen, trekk pannen til side og tilsett snøfrisk. Smak til med salt og pepper.

Legg litt fyll oppå hver lasagneplate og rull sammen. Legges i en smurt ildfast form. Om du har kjøttdeig til overs, legges dette over cannelonien. Strø litt revet ost på toppen og gratiner det i ovnen til osten er gylden på toppen. (Ca. 200 grader i ca. 10 minutter)


(Bildet er lånt fra matprat.no Og mine ble ikke så fine!!!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar