Oppskrift:
25 gr gjær
5 dl lunket vann
1/2 ts salt
0,5 dl olivenolje (Noe skal i deig og noe tilsettes helt på slutten)
9 dl hvetemel
putt i litt oliven og soltørket tomat
rosmarin
Alt eltes sammen til en smidig deig og settes til heving i minst 30 minutter. Deretter helles deigen i en avlang form. Lag bulker i deigen og tilsett mer olivenolje på toppen... Ca. 0,25 dl... Og strø over med havsalt/flaksalt og rosmarin (fersk eller tørket)
Stekes på 175 grader i ca. 45 minutter.
Alt eltes sammen til en smidig deig og settes til heving i minst 30 minutter. Deretter helles deigen i en avlang form. Lag bulker i deigen og tilsett mer olivenolje på toppen... Ca. 0,25 dl... Og strø over med havsalt/flaksalt og rosmarin (fersk eller tørket)
Stekes på 175 grader i ca. 45 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar