søndag 4. mars 2012

Thai-inspirert kokos- og kyllingsuppe

Du trenger:
5 dl kyllingbuljong/kraft
1 boks kokosmelk
1-2 gulrøtter
1/2 bunt brokkoli
4 stk sjampinjong
løk
hvitløk
chili
salt og pepper
en fløteskvett
kyllingfilet i biter

Finhakk løk, hvitløk og chili. (Det kan være lurt å fjerne frø, om du ikke ønsker så sterk suppe.)
Fres dette i en kjele med litt olje.
Tilsett kyllingkraft og kokosmelk. La dette koke opp. Tilsett deretter grønnsakene og kyllingfileten. (Det kan være lurt å steke kyllingen i litt salt og pepper, før det tilsettes i suppen)
La det småkoke til grønnsakene er møre.

For å få litt rundere smak på suppen kan du tilsette litt fløte på slutten.
Om du heller liker litt syre i suppen, kan du f.eks. tilsette litt limesaft.

Finhakk gjerne litt koriander og ha på toppen av suppen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar