Du trenger:
1 ytrefilet
salt og pepper
1/4 isbergsalat
1/4 agurk
1/2 paprika
chili
koriander
4 ss peanøtter
Dressing:
saften av 1 lime
1 ss sukker
1 ss fiskesaus
Skjær opp salaten i grove biter. Fjern frøene i agurken og skjær disse i tynne skiver. Skjær også paprikaen i tynne skiver.
Tilsett salt og pepper på hver side av ytrefileten og stek den på middels-høy varme, 2 minutter på hver side. Når biffen har hvilt seg, skjæres også den i tynne skiver.
Legg de oppskjærte grønnsakene i bunn og legg kjøttet over. Topp kjøttet med hakket koriander, chili i skiver og grovhakkede peanøtter.
Tilsett dressingen på toppen.
Varm peanøtter i en tørr stekepanne først! Da får du bedre frem peanøttsmaken.
Du må smake til dressingen. Når du blander den, skal du kunne smake både det søte, syrlige og salte!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar